International Dentist | Centri convenzionati per le tue cure dentali International Dentist | PERIODONTOLOGJIl
it-ITro-ROsq-ALru-RU
it-ITro-ROsq-ALru-RU

International Dentist | PERIODONTOLOGJIl

Periodontologjil

Ne riparojmë indet e gjëndrave

Periodontologjia është riparimi i indeve të mishrave. Bëhet fjalë për kujdesin e indeve rreth dhëmbit.

Rrënjët e zbuluara dhe ndjeshmëria e dhëmbëve janë dukuri të shpeshta dhe të shëmtuara që mund të shkaktohen nga faktorë të shumtë si përdorimi i gabuar i furçës së dhëmbëve, pastat e dhëmbëve gërryes, okluzioni traumatik i dhëmbëve, erozionet dhe më shumë.

Për të zgjidhur këto situata është e nevojshme të veproni në kauzën nxitëse me teknika kirurgjikale të përcaktuara sipas situatës.

Ju duhet të veproni shpejt dhe të ndiqni planifikimin e një plani mirëmbajtjeje në mënyrë që të keni një garanci të qëndrueshme për dhëmbët tuaj

Dorika Srl - Via di Gherbiana, 8 - 12048 Mondovì (CN) - P.IVA 03705410045 - REA CN-310812 - dorikasrl.pec@legalmail.it