Klinike International Dentist
it-ITro-ROsq-ALru-RU
it-ITro-ROsq-ALru-RU

Klinike International Dentist

Qendrat e lidhura
International Dentist

Qendrat tona të lidhura janë në gjendje të merren me çdo lloj operacioni oral nga më e thjeshta deri tek më komplekset, duke përfituar nga përfitimet e punës në një rrjet ku njohuritë dhe përvojat janë gjithashtu të ndara. Pacientëve do t'u ofrohet plani më i përshtatshëm i trajtimit për secilin rast individual dhe do të trajtohen sipas protokolleve më të vlefshme kirurgjikale në botë.

Qendrat

Në hartë mund të shihni në cilat rajone janë të pranishme qendrat tona partnere.

Klikoni mbi rajonin në fjalë për të zbuluar në cilat qytete ne jemi të pranishëm

Torino
Moncalieri Biella
Asti
Alessandria
Tortona
Casale Monferrato
Mondovì
Novara
Cuneo

Genova
Imperia

Monza
Cinisello Balsamo
Voghera
Paderno Dugnano
Milano
Chiari
Rho
Rezzato (Brescia)
Darfo
Pavia
Gallarate
Lissone
Cantù
Curno

Vicenza
Rosà

Bologna
Reggio Emilia
Modena
Piacenza

Piombino
Carrara
Arezzo

Roma

Taranto
Bari
Barletta
Molfetta
Lecce

Bastia

Cagliari

hotspot

Cliniche in Valle d'Aosta

Aosta

Cliniche in Piemonte

Torino
Moncalieri
Biella
Asti
Alessandria
Tortona
Mondovì
Casale Monferrato
Cuneo
Novara

Cliniche in Liguria

Genova
Imperia

Cliniche in Lombardia

Milano
Chiari
Rho
Monza
Cinisello Balsamo
Voghera
Paderno Dugnano
Rezzato (Brescia)
Darfo
Pavia
Gallarate
Lissone
Cantù
Curno

Cliniche in Veneto

Vicenza
Rosà

Cliniche in Puglia

Taranto
Bari
Barletta
Molfetta
Lecce

Cliniche in Toscana

Piombino
Carrara
Arezzo

Cliniche in Emilia Romagna

Bologna
Reggio Emilia
Modena
Piacenza

Cliniche nel Lazio

Roma

Cliniche in Umbria

Bastia

Cliniche in Sardegna

Cagliari

Dorika Srl - Via di Gherbiana, 8 - 12048 Mondovì (CN) - P.IVA 03705410045 - REA CN-310812 - dorikasrl.pec@legalmail.it