International Dentist | Kush jemi
it-ITro-ROsq-ALru-RU
it-ITro-ROsq-ALru-RU

International Dentist | Kush jemi

International Dentist

Një grup profesionistësh që ofrojnë shërbime cilësore

International Dentist është një grup stomatologësh dhe klinikash dentare që ofrojnë një standard me cilësi të lartë në produktet dhe kujdesin që u ofrohen pacientëve të tyre me kosto të moderuar.

Krijimi i një grupi të përbashkët blerësish na lejon të kursejmë burimin pa ndikuar në cilësinë dhe parashikueshmërinë e rezultatit.

cascading images
cascading images
cascading images

Përparësitë e grupit tonë

Këtu janë përfitimet që mund të shijoni në klinikat International Dentist

 • Lista e lehtësuar e çmimeve

  Lista e çmimeve gjithmonë do të lehtësohet për pacientët e International Dentist dhe gjithmonë do të jetë më e ulët se ajo e aplikuar nga klinika.

 • Ndihma gjuhësore

  Ndihmë gjuhësore për pacientët që flasin Rumun ose Rusisht, gjithmonë në dispozicion për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja para dhe pas trajtimit.

 • Pagesa me këste

  Për pacientët International Dentist ofrojmë mundësinë që të paguajnë për trajtimin e dhëmbëve edhe me këste dhe me një normë 0 (zero)!

 • Vizita e parë falas

  Falë do të keni mundësinë të bëni vizitën dhe përmbledhjen e parë falas .

 • Qetësim i vetëdijshëm

  Në klinikat International Dentist do të keni mundësinë për të kryer operacione kirurgjikale në qetësim të vetëdijshëm

 • Lista e çmimeve të pandryshueshme

  Ne ruajmë të njëjtin protokoll pune në të gjithë territorin kombëtar italian me të njëjtën listë çmimesh.

Misioni ynë

Misioni i International Dentist është që të jetë një udhëzues midis dentistit dhe pacientit, të ndërtojë një marrëdhënie besimi dhe respekti duke siguruar kujdes profesional dhe cilësor të dhëmbëve.

Dorika Srl - Via di Gherbiana, 8 - 12048 Mondovì (CN) - P.IVA 03705410045 - REA CN-310812 - dorikasrl.pec@legalmail.it