News
it-ITro-ROsq-ALru-RU
it-ITro-ROsq-ALru-RU

News

International Dentist rritet dhe gjithashtu dëshiron të rritet prezenca e saj në internet! Kjo është arsyeja pse ne kemi zgjedhur të krijojmë një faqe të re, në këtë mënyrë ju mund të gjeni të gjitha informacionet në lidhje me shërbimet tona dhe avantazhet tona që janë gjithnjë të azhurnuara!
Leggi di più

Dorika Srl - Via di Gherbiana, 8 - 12048 Mondovì (CN) - P.IVA 03705410045 - REA CN-310812 - dorikasrl.pec@legalmail.it